O NAMA

"Od vizije do realizacije"

Moderna smo kompanija usmjerena na razvoj i ponudu personaliziranih registratora/prezentacijskih mapa, rokovnika, poslovnih (certifikat) mapa te višenamjenskih tvrdih korica sa lakom izmjenom sadržaja. Naš moto je „Od vizije do realizacije“. Nudimo visoko kvalitetne proizvode za opremanje vašeg radnog prostora. Svaki naš proizvod izrađen je ručno te mu u njegovoj izradi posvećujemo puno pažnje i vještina kako bi u konačnici vaš radni prostor oblikovali po vašoj viziji. Uz bogatu kolekciju materijala i proizvoda koji kreiramo za vas otvoreni smo i za druge oblike suradnje shodno našoj djelatnosti.

Provjerite našu ponudu koja će vam zasigurno biti zanimljiva.

Misija i vizija tima

Naš mladi tim kreativaca kontinuirano istražuje tržište i osluškuje vaše potrebe kako bismo vam mogli ponuditi vrhunski proizvod. 

Ono čemu težimo je kvaliteta koja nam  je najveća potvrda našeg rada. Pratimo razvoj novih tehnologija i materijala kako bismo uvijek bili konkurentni s našom ponudom. U suradnji s vama, svaki naš proizvod je unikatan jer u njega unosite vlastite personalizirane želje.

Naša je misija ostvariti ponudu koju nudimo na zadovoljstvo svih naših kupaca. Daljnji rast i razvoj kao i istraživanje tržišta naša su obaveza koja nas čini jačima i sigurnijima jer nam omogućuje da se pozicioniramo kao vrhunski u našoj djelatnosti.